litterarum

Presentació de la Residència Artística de Litterarum

6 d'abril a les 19,30 a Bassa
Descripció

El proper divendres 6 es farà la presentació de la nova residència artística de Litterarum Móra d’Ebre. En aquesta ocasió l’escriptora Sònia Moll i el músic italià Alessio Arena conviuran durant tot el cap de setmana per a crear una peça músicoliteraria en un entorn privilegiat, l’Ebre i Móra d’Ebre, i que es donarà a conèixer el 25 de maig, durant la celebració de la Fira.

El divendres 6 d’abril a les 19.30 h de la tarda, Sònia Moll i Alessio Arena faran un primer contacte i mostraran el seu talent creatiu a la Llibreria Bassa de Móra d’Ebre. Moll, com a poeta de referència al país, i Arena com a guanyador, entre altres virtuts, del Festival Musicultura d’Itàlia, un dels més importants de la cançó d’autor del seu país.

El resultat final de la residència el presentaran el divendres 25 de maig en el marc de Litterarum en un espectacle de petit format per a programadors també a la Llibreria Bassa.

Mentrestant us convidem a venir a la lliberaria Bassa aquest divendres per a conèixer els dos artistes i gaudir d’un primer tastet del seu potencial creatiu.

Més informació