Traceys Pet Hotel (Hotel d’animals de companyia)

+34 639 54 80 92
info@traceyspethotel.com
https://www.traceyspethotel.com/
Descripció

Som un hotel per a mascotes administrat per Tracey Roberts a Móra d’Ebre, oferim un allotjament nou i a mida de les necessitats de la seva mascota.

Hem creat un ambient divertit, pacífic, ple d’amor i molt segur perquè els seus animals rebin una atenció personalitzada durant tot temps que passin amb nosaltres.

River Ebro Apartments

+34 977 40 26 52
enquiries@riverebroapartments.com
http://www.riverebroapartments.com/index.php
Descripció

Amb un emplaçament privilegiat a la vora de l’Ebre, els apartaments tenen una vista magnífica sobre el riu i ofereixen un allotjament ampli i lluminós per a parelles que volen escapades tranquil·les, per a unes vacances familiars o per a grups d’amics. Nosaltres, els propietaris, vivim allí i ens sentim orgullosos d’oferir un servei personal per ajudar-vos, a aprofitar al màxim les vostres vacances. Si ho desitja, podem organitzar activitats per a vosaltres com ara piragüisme, pesca guiada, ciclisme i visites al vi. Hem tingut molta cura dels detalls, és per això que us sentireu com a casa i en un lloc especial on allotjar-se.

Hostal Gastrònomic La Creu

+34 977 40 07 07
info@hostallacreu.com
http://hostallacreu.com/
Descripció

Hola! Sóc Noelia, la directora de l’Hostal Gastronòmic La Creu. Si decidiu visitar-nos segur que ens coneixerem. La meva passió per l’hosteleria i el turisme, ja des de ben petita, feu que decidís emprendre aquest projecte de vida. Un somni, que amb l’ajuda de la família, té l’objectiu de fer-vos sentir com a casa. L’Hostal és de construcció recent, fou inaugurat l’any 2009 i des de l’any 2013 disposem de servei de restauració, fet que ens ha permès obtenir la distinció com a Hostal Gastronòmic de Catalunya i encabir-nos dins la marca Cuina Catalana. L’Eugeni és el nostre xef i li agrada donar a conèixer la cuina tradicional de les Terres de l’Ebre amb un toc creatiu i modern. Us esperem a casa!

Casa Michaels

+34 602 58 56 14
Descripció

Casa Michaels ofereix habitacions de decoració bàsica i funcional. N’hi ha dues de dobles i dues més de familiars, molt àmplies i còmodes. Totes disposen de bany privat. Destaca la bona relació qualitat-preu, que encara és millor si es viatja amb nens, ja que hi ha preus especials per a l’allotjament dels més menuts. Aquest establiment està específicament dirigit als amants de la natura en general i la fauna en particular. Organitza sortides guiades de pesca i d’observació d’ocellsen diverses localitzacions del ric entorn natural del riu Ebre i el seu Delta. A més a més, també ofereix servei d’esmorzar, ja sigui anglès o continental, que està inclòs en el preu de l’allotjament.

Casa del Riu

+34 609 23 06 23
caroleandmikel@hotmail.com
Descripció

Casa del Castell

+34 653 67 35 17
hola@casadelcastell.com
http://www.casadelcastell.com
Descripció

Es tracta d’una casa rural que s’ha remodelat i estructurat com un petit hotel. És la barreja perfecta entre l’estètica d’una casa rústica i els serveis habituals de qualsevol hotel de major grandària.

Tot i que el seu estil és rústic i segueix l’arquitectura tradicional de la zona, en les seves instal·lacions s’han integrat elements moderns perquè funcioni com un edifici eficient. Disposa de 2 sistemes constructius de baix consum, un d’ells realitzat de formigó cel·lular i l’altre amb engranat lleuger de fusta i fibra de fusta.

Ca La Maria

+34 657 26 42 57
calamaria.moraebre@gmail.com
Descripció

Ca La Maria és un apartament turística ubicat al centre de Móra d’Ebre. L’allotjament inclou totes les comoditats per a una estada agradable a Móra d’Ebre.

7 de Ribera

+34 977 40 34 26
info@7deribera.com
http://www.7deribera.com/
Descripció

A través d’un projecte de rehabilitació global, hem adaptat una casa de poble en una agrobotiga i un hostal rural amb totes les comoditats, en ple nucli antic de Móra d’Ebre. Hem dissenyat les habitacions perquè gaudiu d’una estança inoblidable. A 7 de Ribera ens hem especialitzat en promoció rural i constituïm una garantía de qualitat de servei. 7 de Ribera és una iniciativa cultural i patrimonial, és la confiança en els productes de la terra. Artesania lligada al paisatge. 7 de Ribera és un espai cultural i organitza exposicions periòdiques, concerts, presentacions de llibres i tast de vins i dolços.