móra d'ebre turisme

Amb l'ebre al cor

Una declaració d'amor de Móra d'Ebre al riu Ebre
Descripció

Al cor de la Ribera d’Ebre i sempre amb l’Ebre al cor la nostra vila s’aixeca vora el riu conformant una de les viles fluvials amb més encant de l’Ebre català. Visitar-nos és entendre el tarannà d’un poble típic i dinàmic de ribera, que viu arrelat al riu Ebre, el nostre carrer Major. Ell per nosaltres ho és tot i nosaltres no podem deixar d’admirar-lo per tot el que ens dona.

Entendreu molt bé el nostre amor al riu Ebre si veniu a visitar-nos, a fer salut per antics camins de sirgadors, a escoltar els seus batecs navegant en piragua o vaixell, a observar la gran quantitat d’aus que l’escolleixen com a casa, a endinsar-vos en la vida dels Entença al castell, a admirar els paisatges riberencs, canviants, de mil colors, que no són més que capricis del riu gran riu Ebre…

Us convidem a navegar per la nostra plana web en la qual el riu Ebre n’és el narrador. Qui millor que ell, que des d’antuvi ens ha vist evolucionar com a poble, per explicar-vos tot allò que heu de saber i conèixer de la nostra vila.

Benvinguts i benvingudes!