Ribera Via

977 40 06 04
viatges@riberavia.com
www.netagencias.com/riberavia
Descripció

Agència de viatges especialitzada en l’organització de viatges per a grups a la Ribera d’Ebre i les Terres de l’Ebre.

Enblau

+34 665 320 828
+34 744 487 475
info@enblau.cat
www.enblau.cat
Descripció

En unes terres plenes de contrastos com són les Terres de l’Ebre, Enblau t’ajudem a trobar la teva aventura a mida. Descobreix com l’Ebre i les muntanyes que l’envolten són molt més interessants i màgiques des de dins. Trepitja els mateixos camins que els ibers, endinsa’t als mateixos paisatges que van aguantar l’embat de la Batalla de l’Ebre, deixa’t endur per la mateixa aigua que ha vist els esforços dels llaguters.

Si t’agrada caminar, t’oferim la possibilitat de descobrir tot això i molt més en excursions guiades per la serra de Cavalls, Pàndols, Cardó, Boix… Excursions fetes a mida per a tu i per als teus.

Però si prefereixes l’aigua, les piragües seran les teves aliades. Diferents trams del riu Ebre estan al teu abast, en sortides que poden durar des d’una hora fins a tot un cap de setmana.

I si no et decideixes, cap problema! Pots combinar-ho i fer dues o més activitats! Enblau ens comprometem a fer-t’ho passar bé amb la teva aventura, sense massificacions, només tu i els teus!

Circuit de Móra d’Ebre

Carretera Nacional 420, quilòmetre 818

+34 660 683 765
info@circuitmoradebre.com
https://www.circuitmoradebre.com
Descripció

Té una longitud de 1.400 m. – recta meta 300m. – pistes de 10 i 12 m. d’amplada. Se celebren curses de diferents campionats de motos, cotxes i karts. Tanmateix es poden llogar les instal·lacions per a ús particular. Emplaçament: Ctra. N-420, punt quilomètric 818.

Karting Móra d’Ebre

+34 977.40.27.85
+34 660.683.765
info@circuitmoradebre.com
https://www.circuitmoradebre.com/
Descripció

Situado en Mora d’Ebre, el Circuito con más de diez anos de experiencia y con el impulso de gente apasionada del motor acoge anualmente campeonatos de Cataluna de Promovelocidad, Supermotar, kart, entre otros. Con estás competiciones el Circuit se ha situado entre los mejores circuitos para entrar a rodar y disfrutar del mundo del motor.

Tarvitur

691 56 18 68
tarvitur@gmail.com
http://tarvitur.blogspot.com.es/
Descripció

Tarvitur és una iniciativa de guiatges culturals a la demarcació de Tarragona que us convida a descobrir àmbits culturals d’històries i llegendes vinculats a singulars paisatges, alhora que tastareu els productes artesanals i de la terra.

Vicens, Historiador i Guia Oficial de turisme de Catalunya, serà el vostre cicerone. Us conduirà per aquestes contrades amb la il·lusió de despertar en vosaltres noves emocions.