mora ebre turisme

Les millors propostes

les has de viure

La Móra de l'Ebre, la gran vila oblidada

Tarvitur

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Com ja us he dit més d’alguna vegada en aquesta plana web Móra és una vila de caràcter i especial. La Cubeta que presideix i les meues aigües han estat, al llarg dels temps, un indret estratègic volgut i estimat per tothom.

castell mora ebre
Castell de Móra d’Ebre


En Vicenç, geògraf i historiador de Móra la Nova, ha dissenyat aquesta ruta que us portarà pels carrers de la noble vila oblidada. Us explicarà les cultures que l’habitaren i com vivien… us explicarà històries i llegendes de nobles senyors, de nissagues reials que dominaren Móra… us sorprendrà parlant de personatges i d’artistes locals. Finalment gaudireu d’un tast de productes locals a l’agrobotiga 7 de Ribera.

 

A consultar a l'empresa
Baixa
tarvitur@gmail.com

Tarvitur

691 56 18 68
tarvitur@gmail.com
http://tarvitur.blogspot.com.es/
Descripció Tarvitur és una iniciativa de guiatges culturals a la demarcació de Tarragona que us convida a descobrir àmbits culturals d’històries i llegendes vinculats a singulars paisatges, alhora que tastareu els productes artesanals i de la terra. Vicens, Historiador i Guia Oficial de turisme de Catalunya, serà el vostre cicerone. Us conduirà per aquestes contrades amb la il·lusió de despertar en vosaltres noves emocions.

7 de Ribera

+34 977 40 34 26
info@7deribera.com
http://www.7deribera.com/
Descripció Tenim la més amplia selecció de productes de les Terres de l’Ebre, oli, vi, mel, fruita, verdura, fruits secs, embotits, formatges, carn i peix! A més dels productes groumets com licor d’arros, licor de cervesa, sobrasada, olivada, garrapinyats, melmelades i confitures…

Experiències relacionades

Ruta pel nucli antic

Proposta lliure
visita guiada

Visita lliure o guiada al castell

Ajuntament de Móra d'Ebre

Les millors propostes

les has de viure

kayak memory

Kayak and memory, un riu republicà

Enblau

Ruta pel nucli antic

Proposta lliure
mora ebre

Ruta pel Balcó de l'Ebre

Proposta lliure
birdwatching riu ebre piragua mora turisme

Birdwatching en piragua

Enblau
kayak memory

kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Enblau