clotxa ribera

Jornades Gastronòmiques de la Clotxa

Del 8 d'abril al 6 de maig
Descripció

La clotxa és el nostre plat tradicional per excel·lència a Móra d’Ebre i la Ribera d’Ebre, explica els orígens de pagès de la comarca i posa de relleu la senzillesa i riquesa de la nostra gastronomia.

Els darrers anys, la reivindicació de la clotxa ha propiciat la seva presència en les cases particulars, als restaurants i en manifestacions festives. La imaginació i professionalitat dels nostres restauradors ha fet que apareguin nous formats de preparar-la i que enriqueixen encara més el nostre plat tradicional.

La Festa de la Clotxa donarà inici a la presència de la clotxa a bona part dels restaurants de la comarca que, fins al 6 de maig, en forma de jornades gastronòmiques, i alguns d’ells durant tot l’any incorporen a les seves cartes i menús aquesta recepta tradicional i diverses variants de la mateixa. A Móra d’Ebre hi participen tres restaurants: Pizzeria Carussos, el Restaurant Gastronòmic La Creu i el Restaurant Turú.

Clotxa