mora ebre turisme

Les millors propostes

les has de viure

kayak memory

Kayak and memory, un riu republicà

Enblau

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Durant la batalla de l’Ebre vaig jugar un paper molt important. Amb els ponts dinamitats per evitar l’avanç de les tropes franquistes, vaig convertir-me en la primera línia de front. En una agosarada maniobra, de matinada i en condicions precàries, les tropes republicanes em creuaven sigil·losament, iniciant així la batalla més llarga i més dura de la Guerra Civil Espanyola.

En aquesta proposta, el joves d’Enblau i els guies de Terra Enllà, us proposen conèixer des de dins meu, els escenaris de la batalla de l’Ebre. La ruta fluvial transcorre entre Vinebre i Móra d’Ebre, escenari de molts dels fets succeïts durant la batalla de l’Ebre, i on encara es conserven alguns vestigis d’aquells temps en que republicans i franquistes em disputaven.

mora ebre turisme
Pont de ferrocarril de Garcia

 

Si veniu a navegar sobre meu en piragua coneixereu racons tan espectaculars com plens d’història. Els guies us explicaran durant els descens relats que us transportaran en aquella època obscura. La ruta creua el pas de l’Ase, un gran congost que he hagut de superar, coneixereu el meu aiguabarreig amb el riu Siurana, vora Garcia, així com l’illa de Subarrec, una de les meves preferides.

 

subarrec
Illa de Subarrec

 

La proposta gira al voltant de l’Exèrcit de l’Ebre, qui eren? com vivien? quina relació tenien amb la població civil? com s’ho feien per creuar les meves aigües? Trobareu les respostes a aquestes preguntes i moltes més si veniu amb nosaltres a gaudir d’aquest kayak and Memory. Us encantarà!

Propera edició el 8 d'abril
4 hores
Des de 25€ per persona (consulteu-ho)
12 km
Baixa
info@enblau.cat

Enblau

+34 665 320 828
+34 744 487 475
info@enblau.cat
www.enblau.cat
Descripció

En unes terres plenes de contrastos com són les Terres de l'Ebre, Enblau t'ajudem a trobar la teva aventura a mida. Descobreix com l'Ebre i les muntanyes que l'envolten són molt més interessants i màgiques des de dins. Trepitja els mateixos camins que els ibers, endinsa't als mateixos paisatges que van aguantar l'embat de la Batalla de l'Ebre, deixa't endur per la mateixa aigua que ha vist els esforços dels llaguters.

Si t'agrada caminar, t'oferim la possibilitat de descobrir tot això i molt més en excursions guiades per la serra de Cavalls, Pàndols, Cardó, Boix... Excursions fetes a mida per a tu i per als teus.

Però si prefereixes l'aigua, les piragües seran les teves aliades. Diferents trams del riu Ebre estan al teu abast, en sortides que poden durar des d'una hora fins a tot un cap de setmana.

I si no et decideixes, cap problema! Pots combinar-ho i fer dues o més activitats! Enblau ens comprometem a fer-t'ho passar bé amb la teva aventura, sense massificacions, només tu i els teus!

Experiències relacionades

birdwatching riu ebre piragua mora turisme

Birdwatching en piragua

Enblau
kayak memory

kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Enblau
rutes piragua

Rutes personalitzades en piragua

Enblau

Les millors propostes

les has de viure

Ruta pel nucli antic

Proposta lliure
mora ebre

Ruta pel Balcó de l'Ebre

Proposta lliure
birdwatching riu ebre piragua mora turisme

Birdwatching en piragua

Enblau

La Móra de l'Ebre, la gran vila oblidada

Tarvitur
kayak memory

kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Enblau