mora ebre turisme

Les millors propostes

les has de viure

birdwatching riu ebre piragua mora turisme

Birdwatching en piragua

Enblau

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Com ja us explicava a “Les illes de l’Ebre” els boscos de ribera que em vesteixen són casa per a moltes espècies d’aus que m’alegren, amb el seu cant, el camí. Els meus amics d’Enblau us proposen en aquesta activitat navegar-me en piragua tot observant-les.

Si mai heu navegat en piragua o bé sou inexperts en ocells no us preocupeu, els meus amics d’Enblau són uns autèntics coneixedors de l’entorn i de navegar en piragua, a més, jo sóc un riu d’aigües tranquil·les, també us tractaré molt bé. Després d’unes nocions en piragüisme i les explicacions sobre com identificar els ocells que us anireu trobant, sereu capaços de gaudir d’aquesta experiència dins meu.

Navegareu per un dels trams més salvatges que dibuixo a les Terres de l’Ebre, entre Garcia i Móra d’Ebre, i coneixereu oasis de biodiversitat com l’aiguabarreig del Siurana amb mi, a Garcia, o bé l’illa de Subarrec, a Móra d’Ebre, on m’agrada vestir-me d’amazones i hi viuen espècies tant de zones aquàtiques com muntanyoses.

Heu de tenir en compte que per a realitzar el birdwatching és necessari portar uns binocles, així observareu més fàcilment els ocells. Si no en teniu o no voleu endur-vos el vostre per por a que el mulli, no patiu, els amics d’Enblau us en poden llogar.

Espero que ens vingueu a veure!

Tot l'any
Des de 15€
Baixa

Experiències relacionades

kayak memory

kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Enblau
kayak memory

Kayak and memory, un riu republicà

Enblau
kayak and memory

Les illes de l'Ebre

Oasis de vida dins meu

Les millors propostes

les has de viure

kayak memory

Kayak and memory, un riu republicà

Enblau

Ruta pel nucli antic

Proposta lliure
mora ebre

Ruta pel Balcó de l'Ebre

Proposta lliure

La Móra de l'Ebre, la gran vila oblidada

Tarvitur
kayak memory

kayak & Memory, la lluita dels pontoners

Enblau