mora ebre turisme

Les 4 estacions

tot canvia...

mora ebre turisme

Hivern

El país blanc

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Els paisatges canviants de la Cubeta de Móra són un regal d’aquells qui cada dia entrego les meues aigües. Són els arbres fruiters que enjardinen les zones més baixes de la comarca i els boscos de ribera que em vesteixen, sempre fidels, durant el meu camí.

mora ebre turisme

Després dels tons daurats de la tardor; les alberedes i els arbres fruiters decideixen passar l’hiven nus. Sempre els dic que són massa valents i que l’hivern és molt dur… però ells s’encapritxen a fer-ho així…

mora ebre
Façana fluvial de Móra d’Ebre ©Pinapli

 

A l’hivern és quan dansen les boires. La boria de riu, que jo provoco quan em queixo de l’arribada d’aires freds, i la boria continental, quan tenim altes pressions després de dies assolellats. Per aquells qui els agrada la fotografia, creieu-me, és tot un espectacle.

Pont d’arcades mentre s’aixeca la boira

 

La nuesa de les arbredes i la boira fa que molts dies la Cubeta de Móra es desperti vestida de blanc.

La bonança climàtica fa que a l’hivern és pugui realitzar qualsevol de les activitats que us proposo en aquesta web. Però no us oblideu d’agafar forces amb la clotxa, el meu plat preferit, ni les càmeres!

Gener i febrer

Experiències relacionades

clotxa ribera ebre

La Clotxa

El meu plat preferit

Les 4 estacions

tot canvia...

Tardor

El país daurat

Estiu

El país verd
floració ribera ebre

Primavera

El país rosa