Experiències

per no avorrir-se

rutes piragua

Rutes personalitzades en piragua

Enblau

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Els amics d’Enblau, creadors d’aventures posen a la vostra disposició diverses rutes fluvials de curta i mitja durada. Les rutes conneten Móra d’Ebre i els pobles veïns de Benissanet, Miravet, Garcia o Vinebre i podreu conèixer espais com el pas de l’Ase, l’aiguabarreig del riu Siurana amb mi, les boniques illes de riu que formo en el meu recorregut o la façana fluvial de Móra d’Ebre.

No us queixareu, en teniu per triar i remenar!

RUTES CURTES

RUTES MITJANES

Tot l'any
info@enblau.cat

Enblau

+34 665 320 828
+34 744 487 475
info@enblau.cat
www.enblau.cat
Descripció

En unes terres plenes de contrastos com són les Terres de l'Ebre, Enblau t'ajudem a trobar la teva aventura a mida. Descobreix com l'Ebre i les muntanyes que l'envolten són molt més interessants i màgiques des de dins. Trepitja els mateixos camins que els ibers, endinsa't als mateixos paisatges que van aguantar l'embat de la Batalla de l'Ebre, deixa't endur per la mateixa aigua que ha vist els esforços dels llaguters.

Si t'agrada caminar, t'oferim la possibilitat de descobrir tot això i molt més en excursions guiades per la serra de Cavalls, Pàndols, Cardó, Boix... Excursions fetes a mida per a tu i per als teus.

Però si prefereixes l'aigua, les piragües seran les teves aliades. Diferents trams del riu Ebre estan al teu abast, en sortides que poden durar des d'una hora fins a tot un cap de setmana.

I si no et decideixes, cap problema! Pots combinar-ho i fer dues o més activitats! Enblau ens comprometem a fer-t'ho passar bé amb la teva aventura, sense massificacions, només tu i els teus!

Experiències

per no avorrir-se

visita guiada

Visita lliure o guiada al castell

Ajuntament de Móra d'Ebre
cami sirga

GR99 a peu o en bicicleta

Propostes lliures
la picossa

El mirador de la Picossa i el Tormo

Enblau