Experiències

per no avorrir-se

cami sirga

GR99 a peu o en bicicleta

Propostes lliures

...a Móra d’Ebre he saludat des d’antuvi a musulmans, cristians i jueus, deixeu-me que us expliqui tot el que he après d’ella quan viatjo cap a la Mediterrània...

RIU EBRE
Descripció

Us he seleccionat dos itineraris que poden fer-se a peu o en bicicleta on descobrireu com m’abraça el terme municipal de Móra d’Ebre.

Les dues rutes poden fer-se a peu o en bicicleta i transcorren, en alguns dels trams, per l’antic Camí de Sirga. La primera connecta Móra d’Ebre amb Ascó i passa pel pas de l’Ase, un congost on m’he hagut d’obrir camí. La segona connecta Móra d’Ebre amb Benissanet i Miravet per camins enjardinats de rosa a la primavera, d’un verd intens a l’estiu i de tons ocres a la tardor.

El GR99 o també anomenat Camí de l’Ebre és un camí que m’acompanya des del meu naixement fins al delta de l’Ebre. A la Ribera d’Ebre coincideix en alguns trams amb el camí que empraven els sirgadors per a remuntar-me a contracorrent. Camí de Sirga. Gaudireu dels paisatges que esculpeixo, són la casa de grans aus que posen música al meu dia a dia i en el passat, de llaüters i sirgadors que em pentinaven, amunt i avall, sirgant o amb els llaüts amb les veles desplegades.

Les trobareu a sota!

Experiències relacionades

GR99 - Sirgant pel pas de l'Ase

Proposta lliure
floracio ribera

GR99 - Un jardí de color rosa

Proposta lliure

Experiències

per no avorrir-se

rutes piragua

Rutes personalitzades en piragua

Enblau
visita guiada

Visita lliure o guiada al castell

Ajuntament de Móra d'Ebre
la picossa

El mirador de la Picossa i el Tormo

Enblau