Apartaments turístics

River Ebro Apartments

+34 977 40 26 52
enquiries@riverebroapartments.com
http://www.riverebroapartments.com/index.php
Descripció

Amb un emplaçament privilegiat a la vora de l’Ebre, els apartaments tenen una vista magnífica sobre el riu i ofereixen un allotjament ampli i lluminós per a parelles que volen escapades tranquil·les, per a unes vacances familiars o per a grups d’amics. Nosaltres, els propietaris, vivim allí i ens sentim orgullosos d’oferir un servei personal per ajudar-vos, a aprofitar al màxim les vostres vacances. Si ho desitja, podem organitzar activitats per a vosaltres com ara piragüisme, pesca guiada, ciclisme i visites al vi. Hem tingut molta cura dels detalls, és per això que us sentireu com a casa i en un lloc especial on allotjar-se.

Casa Michaels

+34 602 58 56 14
Descripció

Casa Michaels ofereix habitacions de decoració bàsica i funcional. N’hi ha dues de dobles i dues més de familiars, molt àmplies i còmodes. Totes disposen de bany privat. Destaca la bona relació qualitat-preu, que encara és millor si es viatja amb nens, ja que hi ha preus especials per a l’allotjament dels més menuts. Aquest establiment està específicament dirigit als amants de la natura en general i la fauna en particular. Organitza sortides guiades de pesca i d’observació d’ocellsen diverses localitzacions del ric entorn natural del riu Ebre i el seu Delta. A més a més, també ofereix servei d’esmorzar, ja sigui anglès o continental, que està inclòs en el preu de l’allotjament.

Casa del Riu

+34 609 23 06 23
caroleandmikel@hotmail.com
Descripció

Ca La Maria

+34 657 26 42 57
calamaria.moraebre@gmail.com
Descripció

Ca La Maria és un apartament turística ubicat al centre de Móra d’Ebre. L’allotjament inclou totes les comoditats per a una estada agradable a Móra d’Ebre.