Litterarum i Fira del Llibre Ebrenc

Del 30 de maig al 2 de juny
Descripció

Móra d’Ebre està a punt de convertir-se en la capital de la literatura catalana amb la celebració de Litterarum Móra d’Ebre i la Fira del Llibre Ebrenc entre el 30 de maig i el 2 de juny.

 

Litterarum és una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l’Ajuntament de Mora d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes. Enguany Litterarum arriba amb 34 espectacles basats en textos de la literatura catalana, d’autors clàssics i contemporanis de teatre, a través de la música, el teatre, la dansa, el circ, la màgia, titelles i vinguts d’arreu dels Països Catalans.

Entre els espectacles hi destaca el concert del cantautor Pau Alabajos, que interpretarà el disc “Ciutat a cau d’orella”, amb poemes musicats de Vicent Andrés Estellés. Prendran un protagonisme especial l’escriptora Teresa Pàmies i el poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa. Big Mama Montse, una de les referents musicals del blues a casa nostra, homenatjarà l’escriptora Teresa Pàmies, amb una conferència-concert amb 10 cançons.

Móra d’Ebre es prepara per omplir-se de literatura catalana amb 12 espais escènics diferents, repartits per la ciutat, entre els quals hi trobem la Llanterna Teatre, la plaça de Dalt, el Moll de l’Ebre o el castell dels Entença.

Més informació i programa